Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2018 17:22 - Защо българските политици се правят на "ни чул ни видял" за демографската смърт на народа си
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2159 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2018 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Няма по-важна и неотложна задача пред българската вътрешна и външна политика от спасяването на българския етнос от наближаващата със зловеща бързина демографска смърт.

Според всички национални и чуждестранни демографски анализи това ще се случи след няколко десетилетия. Но историческите процеси и особено деемографските, не се движат със скоростта на статистическите анализи или според прогнозите на простосмъртните. Те се движат по формата на стесняваща се към върха спирала и ако някога нещо се е случвало за хиляди или стотици години, днес се случва за броени години. Достатъчна е още една, средна по мащаб емигрантска вълна и демографската кончина ще е преждевременен факт..

Освен това, зависи кой какво разбира под демографска смърт. Ако някои, защото им е удобно, смятат за демографска смърт смъртта на последния българин на територията на България, аз считам за такава моментът в който българския етнос безвъзвратно ще загуби теоретическата възможност да се възпроизведе до численост, която да съхрани електоралното му мнозинство на територията която обитава.

Времето когато българите ще са електорално малцинство е фатално близо - това ще се случи до средата на следващото десетилетие.

Т.е. около 2025 г теоретически и практически изборите могат да бъдат спечелени от, обединени малцинствени и очаквано враждебни на българите, етнически и етнорелигиозни групи. Което на практика означава край на българския характер на държавата, а малко по-късно и край на българската държава. Защото не може да се очаква другите вече политически доминиращи етноси да положат усилия за спасяването на българския етнос от физическо изчезване, както и да запазят държавата като такава на името на етнос, който е умрял...

Българските политици и за жалост почти целия обществен елит, ако може така да бъде наречена господстващата в общественото пространство прислойка от публични личности, знае тази жестока перспектива, но не предприема нищо, освен спорадични, празни от съдържание и намерение за действие, лозунги и пропагандни изяви. Залисани в трупането на лични печалби, борба за власт, битки в полза на интересите на една или друга чужда сила, т.н. полититически, държавен и обществен "елит" забравя, или се прави че забравя, че физическото оцеляване на един народ е най-важното и първостепенно тяхно задължение.

Какво значение има дали геополитическата ориентация на българската държава е на изток или на запад, ако няма български народ?...
Какво значение има дали ще купим най-модерните самолети, кораби, подводници, ракети, танкове, космически станции ако ще, ако няма българи да боравят с тях?.. Какво значение има това дали ще построим магистрали до всеки малък град и село, ако в тях няма българи.?..
Дори няма значение дали сме окупирани или свободни, защото и след 200 години и 500 години чужда окупация в миналото, българската държава се е възраждала защото е имала постоянно нарастващо население. И обратното - България е губила независимостта си до изчезване от политическата карта, когато населението и е намалявало в резултат от себеизтребителни войни или  други причини.
Но тя се е възраждала като държава защото никога не е стигала до критичните нива които сме достигнали днес. Нивата от които няма възраждане.

Днешните български политици и умове, ако у някого е останал ум и съвест в главата, трябва да се стреснат в рамките на  една две години и да предприемат ОБЕДИНЕНИ извънредна национална програма за демографско спасение. Която програма да заковат конституционно, осигурят всестранно и изпълняват неотклонно под страх от законово преследване за неизпълнени или саботаж.

В Планът за демографско спасение/възраждане трябва да се включат няколко ясни за разбиране,прости за изпълнение и лишени от възможност за корупционни изкривявания мерки, които да водят директно към резултати - повече българи, като новородени, като спасени от болест и смърт, като спасени от безумните инциденти по пътищата и  трудови злополуки в предприятията, като привлечени обратно българи емигранти, като получили гражданство "външни" българи, като прикоткани чужденци с български, сходен корен или станали част от български семейства. 
Програмата трябва да има характера на демографски борд. Демографското възраждане трябва да е точка първа в дневния ред на всеки бизнесмен, обществен деец, политик и държавник всеки ден! Президентът и премиерът трябва да получават демографска сводка всеки ден! Парламентът трябва да обсъжда демографската битка всеки месец и по-често....

Писал съм ги и пак ще ги напиша основните мероприятия за незабавно изпълнение за да почувстваме пролом още в първите 2-3 години:
1. Даване на българско гражданство на всички "външни" българи с еднократен акт на парламента и по процедурата за притежаващите българско гражданство към момента. С минимум формалности /декларация за принадлежност към българския народ и валиден документа за самоличност/ и ненужни изисквания. От тук ще идват по минимум 50 000 българи в продължение на поне 5-6 години.
2. Стартиране на национална програма за асистирана раждаемост на стойност поне колкото стойността на планираните за купуване военни самолети. Изчистена от корупционни елементи. Заплащане само за живородено инвиро дете след 40 ден от доказаното му раждане и регистрация. За 5 години, с тези пари от тук ще се увеличим поне с още по 40-50 000 новородени българчета всяка година.  В момента се открадват десетки  милиони срещу смешните няколкостотин деца годишно.
3. Премахване стимулирането на раждаемостта на калпак, заедно с всичките и скрити и открити разновидности. Решително преминаване към стимулиране на раждаемостта според образованието на родителите и децата. Колкото по-високообразовани родители и деца, толкова по-високи и по-продължителни стимули. За финансирането на тази промяна е достатъчно да се откажем от закупуването на скъпите военни кораби. Те, както и самолетите са ни напълно излишни. На България са и достатъчни и нужни само силни сухопътни войски и ПВО.
4. Създаване на среда на обществена нетърпимост към корупция в горните три точки, въздигане на майчиството и децата в култ. Демографска цензура за пошлите антисемейни измишльотини по медиите.Това не изисква пари а чувство за отговорност пред народа, което Законът трябва да поощрява.

В  момента България намалява с над 80 000 души годишно.
С тия мерки, само след първата година България ще отчете положителен прираст на населението си от 10 000 души и ако запази този подход стриктно и отговорно, след 15 години страната ни ще се напълни с деца и млади хора.

Но ако се изтърве този последен шанс да бъдат предприети смислени и резултатни мерки - сегашната политическа класе ще се превърне в убиецът на собствения си народ.
Такова нещо се е случвало само в Камбоджа, когато "червените кхмери" започнаха брутално изтребване на народа си за да угодят на, тогава комунистически, Китай. Ние сме в подобна ситуация спрямо Русия, но това е друга тема.

Така че, президентът, премиерът, парламентът, службите за сигурност, всемогъщата прокуратура, лидерите на политическите партии, на власт или в опозиция, политиците с амбиции, обществениците, мислещите, патриотите /такива нароил господ в българско, без да са българолюбци, за жалост/, всички влиятелни и не толкоз влиятелни българи, всеки /!!!/ българин трябва да се усетят, че ако не си размърдаме задниците след 5-6 години сме реално мъртви като етнос.

Хей президенте, премиере, политици,държавници! Това е с което трябва да се заемете незабавно! С кланяне на чужди главатари племето ВИ няма да оцелее. 

Всичките ви  "битки", с които се залисвате в момента, са празна политическа и лична  суета, заради която един ден ще бъдете прокълнати. Ако не от българския народ, то от историята.



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. raders - хм
27.05.2018 17:41
Политиците, че са негодници, това е вярно. Но, че българите сами са се подложили на самоизтребление, това също е вярно. Да не би някой да си мисли, че Бойко Борисов трябва да му прави деца?..
цитирай
2. apostapostoloff - Преувеличена е тази паника-
27.05.2018 19:08
положението беше такова и пред 50 години. Че и по- лошо. Нашият боен полк на Варшавския договор имаше само 2 баталиона. За трети батальон нямаше хора! Но България, както виждате, не загива.

Пък и като гледам какво става... 420 000 жилища са закупени от руснаци, които лека- полека се заселват у нас. Досущ като през 1920 година, когато хиляди руснаци, бягайки от болшевиките, са се заделили у нас.

Не след дълго България, загубила войната, се превръща в страна с много висок стандарт на живота. Осма страна по качество и стандарт на живота в Европа...
цитирай
3. schumpov - Между описаните основни меропр...
27.05.2018 19:57
Между описаните основни мероприятия за решаване на демографската криза на първо място трябва да се постави - унищожаването на комунизма като основен демографски бацил за България. Това ще даде НАДЕЖДА на българите , че живота в България ще се оправи.
цитирай
4. get - Между описаните основни меропр...
28.05.2018 12:19
schumpov написа:
Между описаните основни мероприятия за решаване на демографската криза на първо място трябва да се постави - унищожаването на комунизма като основен демографски бацил за България. Това ще даде НАДЕЖДА на българите , че живота в България ще се оправи.


- Христос го е казал!
"Не сипвайте младо вино в стари мехове - да не прокисне!"?
Ако изходим от това ... ? И приемем за ВЯРНИ(!) ТВЪРДЕНИЯТА НА МНОЖЕСТВО СВЕТИЛА не само в медицината - ЧЕ?
- Над 90% от болестите при Човек възникват на психо-соматична основа? Можем направим ИЗВОД:
За тези десетилетия КОМУНИЗЪМ - умовете на БЪЛГАРИНА бяха покварени от социалистически лъжи ... духовете им ПОДТИСНАТИ от тираничния-комунизъм!
- За да се излекува УМЪТ и ДУХЪТ на БЪЛГАРИНА му трябва ПРЕЧИСТВАНЕ ... тоест ЛУСТРАЦИЯ=ЛЪСКАНЕ(дословен превод от латинска - б.м.)/ИЗЧИСТВАНЕ ... Както вътрешна - така и външна!

- ПОКВАРЕНИЯТ УМ и БОЛНИЯТ ДУХ - водят ДО ОБЩО ЗАБОЛЯВАНЕ на организма, на БЪЛГАРИНА - а болен човек - ДЕЦА СЪЗДАВА ЛИ?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961521
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол